Странице

понедељак, 21. децембар 2015.

OMILJENO U 2015!

Ovim postom, želim da zaokružim ovu 2015.godinu!
Neću praviti retrospektivu onoga što sam kupavala od šminke i kozmetike,pošto bi to onda bio post bez kraja,ali ću spomenuti nekoliko proizvoda,koje sam najviše koristila i ozbiljno volela u ovoj godini.



1. Proizvod koji me najviše oduševio je tečni puder Loreal infallible 24h-matte!
On se ove godine pojavio u prodaji,ali na žalost,kod nas nije....zašto?! Zaista mi nije jasno.
Ovo je po meni,jedan od najboljih drogerijiskih pudera ikada,a može da stane i rame uz rame sa onim skupljim puderima. Njegova pokrivna moć i dugotrajnost su odlični a nije težak na licu. Ja ću nastaviti do iznemoglosti da se snabdevam  ovim puderom!

2. Sa ovim senkama, ja sam u OZBILJNOJ ljubavi!!!
Kada sam počela da koristim Makeup Geek senke,Mac-ove senke su me,bukvalno iritirale.
Pigmentacija ovih senki je ozbiljna i koju god boju da uzmete,bez problema ćete je izblendati. One su jedno savršenstvo! Na žalost,ni one nisu dostupne kod nas,ali šalju za Srbiju,pa ko želi da igra ruski rulet sa našom carinom,može da poruči.

3. Napokon nešto,što ima da se kupi kod nas,a to je moj voljeni Make Up For Ever Pro Bronze Fusion. Zaista,jedan drugačiji od svih trenutno bronzera na našem tržištu. Ne ostavlja praškast izgled na licu,kao ostali bronzeri...vodootporan je i prosto,savršen. On se može pronaći u Sephori.

4.Ove godine sam bila u ozbiljnoj misiji,da pronadjem najboji puder za setovanje korektora ispod očiju. Nisam uspela da se domognem dva,na koje sam najviše nade polagala,ali mi se najbolje pokazao (od ovih što sam probala,a probala sam ih milion) Too Faced Primed & Poreless  pressed powder. Ovaj puder lepo setuje korektor i zaista zagladi proširene pore. Takodje se može pronaći kod nas u Sephori.

5. Kada smo već kod setovanja šminke...dva proizvoda koja sam najviše koristila ove godine za setovanje tečnog pudera su MAC Pro Set Powder u nijansi Invisible - odličan puder za setovanje šminke,koji će zaista sve držati na svom mestu...nema problem sa blicem (lepo se slika) ali na žalost može da se kupi samo u Mac Pro radnjama.
Drugi je CHANEL Poudre Universelle Libre,koji je dosta finije mleven  i laganije strukture od Mac-ovog,a ima ga i kod nas.

6. Highlighter koji sam urnisala je bio (i još uvek je) Mary - Lou Manizer  od The Balm cosmetics.
Divna nijansa,postojan i veoma intenzivan. Ovaj brend je sada dostupan i u Hrvatskoj,pa možemo lakše doći do njega. Mi ga,naravno nemamo.

7. Ruž za koji su me,apsolutno svi pitali i koji sam stalno nosila je Essence ruž iz njihove limitirane kolekcije i na moju veliku žalost,nema ga više u prodaji,pošto zaista ne znam kako ću bez njega! p.s. boja na slici uopšte nije realna

8. Ovaj sundjer koristim konstantno od kada je izašao. Baš mi se svidja novi Aura 3d sundjer! Stara verzija mi je bila i na sam pogled toliko loša,da ga nikada nisam ni pipnula ali me zato novi oduševio.

9. Ljubav moga života,kada su četkice u pitanju,su definitivno ZOEVA četkice!
Kvalitetne,mekane,divne i savršene a cena im nije paprena kao kod mnogih brendova.

10. Ovo svakako nije nešto što sam koristila tokom cele godine,ali je brzo zauzelo mesto u mom srcu. To je Make Up For Ever paleta senki iz novogodišnje kolekcije,koja se može pronaći u Sephori. Na prvi pogled,paleta deluje kao nešto što ne možete koristiti svaki dan,medjutim nije tako... Ima divne nijanse i kvalitet senki je odličan. Jedina mana ove palete je,što će vam uz ovu trebati još par mat senki.


11. Sledeća tri proizvoda vezana su za negu,ali sam morala da ih ubacim,pošto ih obožavam.
Prvi je CLINIQUE anti-blemish solutions gel za umivanje lica. Kako imam masnu kožu lica i sklonu bubuljicama,ovaj proizvod mi je definitivno  mnogo prijao. Kupljen je sasvim slučajno,iz besa...pošto nisam mogla da nadjem to što sam tražila,ali se ispostavilo da je bila odlična kupovina. Nastavicu i dalje da ga koristim.
Sledeći CLINIQUE proizvod je veoma popularna Dramatically Different Moisturizing Gel,hidratantna krema za lice....koja je odlična i ispod šminke. Mom licu,ova krema savršeno odgovara.
Losion za telo od Victorias Secret - Angel Gold...kupali sam je jednom prilikom na aerodrumu,jer sam morala nešto da kupim. U prvi mah,nije mi bila ništa specijalno ali kada sam krenula da je koristim,zaljubila sam se u nju. Miris ovog losiona mi strašno prija i zaista se dugo zadržava na koži. Što se tiče same hidratacije,nije ništa specijalno,ali to je definitivno moj favorit,kada su losioni u pitanju....ovo je moje treće pakovanje od letos.

12. Parfem koji je meni obeležio 2015 godinu je od Diora - Miss Dior eau de parfum!
Inače,parfeme trošim kao na takmičenju,i razne sam potrošila u ovoj godini,ali ovaj je definitivno,meni najviše prijao. Nisam neko ko stalno koristi isti parfem,već volim da menjam,ali ovom ću se definitivno u skorijoj budućnosti vratiti

Ovo su,definitivno proizvodi koji su se meni najviše izdvojili od ostalih. Bilo ih je još dobrih i vrednih pomena,ali im nisam toliko posvetila pažnje,pa će oni možda zauzeti neko drugo mesto u narednim postovima.
Kako me svi kritikuju što nisam redovna ovde na blogu...moram da napomenem da ja nisam bloger i nemam tendenciju to ni da postanem...tako da,kada god uhvatim vremena,ja cu napisati neki post i to se neće promeniti ni u 2016-oj 
Moj primaran posao je šminkanje i sreća,što mi posao ne dozvoljava da imam više vremena.
Zelim svima da se zahvalim,koji su u ovoj 2015-oj godini bili uz mene,kao i vama koji sve ovo čitate (mnogo mi znači)
Nadam se,da se i u sledećoj godini družimo sa vama zanimljivim postovima!















12 коментара:

  1. Ovaj puder mi je tiha patnja od skoro i nije mi jasno zašto ga kod nas nema. Videh onu drugu verziju, koja je u staklenoj ambalaži, malo mi je falolo da je uzmem na slepo, ali sam ipak odustala. Treba mi ovaj mat u životu. Makeup Geek gledam stalno, ali ne smem da poručim. Naručila sam tri komada Mary Lou hajlajtera i nijedan nije stigao, od početka godine ih naručujem u nadi da će mi baš taj stići i ništa. Tri tete sa carine imaju nove hajlajtere umesto mene. :) Super su ti noviteti, jedni od retkih gde mi se baš sve dopada.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hahahaha hit su mi ove tri tete!!! Hvala ti puno! Ako budeš u prilici da uzmeš mat verziju tečnog pudera,nemoj da oklevaš,odličan je. Što se Makeup Geek senki tiče,ja samo vrebam ko ide za Ameriku,pa tako naručujem,to mi je jedino sigurno a i tačno znam koliko će mi troškovi biti!

      Избриши
  2. I meni su Makeup geek senke veličanstvene, ne znam jesu mi bolje mat ili foiled. Mary Lou - zasluženo ,,hajpovan'' iluminator. Super favoriti, podosta podržavam! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaa :) Meni su Makeup Geek senke otkriće na tom polju...sve su mi savršene

      Избриши
  3. Lepa selekcija. Kod mene je situacija malo drugacija, imam sve vise preparative, a sve manje dekorative... (ah ta "godina proizvodnje" me unisti nacisto). Ja koristim Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion + godinama, i uvak ga imam na stock-u, super sam zadovoljna. Ovde, u MK, su ga bezobrazno poskupeli pre mesec dana, cak za 30%, pa sam narucila sestri (koja zivi u Srbiji) sa Strawbery-ja jedan, i sad me zabrinuse ove "tri tete sa carine"...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hahahahahahaha nadajmo se da će te tri tete biti na nekoj novogodišnjoj proslavi kada tebi bude stizao paket...a inače planiram njega sledećeg da uzmem,pošto ga do sada nisam probala.

      Избриши
  4. Sve sto je skupo je na listi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Većina proizvoda jeste malo skuplja,ali kako se bavim profesionalnim šminkanjem,prosto mi trebaju i malo profesionalniji proizvodi...ali Lorealov tečni puder i Aurin sundjer su u drogerijskom rangu a odlični su.

      Избриши
  5. Moraću da probam aura sunđer, pošto sa prošlom verzijom nisam oduševljena.

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam Probala ovaj Lorealov puder ali planiram, ne znam da li ce odgovarati suvoj kozi ako je finis matt ali zu dobru hidrataciju mislim da je ok. Sto se Zoevinih cetki tice i ja sam odusevljena njima i od kad sam ih otkrila, samo njih kupujem, ako budes u prilici nabavi njihove palete, odlicne su! Veliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E,planiram da probam neku njihovu paletu,ali nikako da dodju na red....ali moracu

      Избриши