Странице

четвртак, 9. април 2015.

Moje negativno iskustvo sa sajtom MAKEUPLAZA.RS

Ovaj post pišem,isključivo zbog želje da podelim svoje iskustvo sa vama.
Svakako ovo nije tema zbog koga ovaj blog postoji,ali definitivno mislim,da ne može da škodi.
Pa da počnemo!
Sajt MAKEUPLAZA.RS je sajt na kome bi trebalo da možete da poručite odredjene proizvode raznih brendova koji nam nisu dostupni u maloprodajnim radnjama kao npr. Sleek MakeUp,Sigma,Paese ...
Ono što je već opšte poznato za njih je da 90% onoga što nude nikada nije na stanju,što dovodi do zaključka da oni imaju da ponude samo fotografije na svom sajtu ali ne i proizvode.
To,za moja shvatanja baš i nije previše profesionalno,ali nisam želela da sudim o knjizi samo prema koricama.
Kao veliki ljubitelj SIGMA četkica,bila sam oduševljena što ovako nešto postoji,pošto će mi olakšati način poručivanja istih. Medjutim,korišćenje njihovih usluga se,za mene,vrlo brzo privelo kraju.


Prvi put kada sam želela da poručim neke Sigmine četkice,otišla sam na njihov sajt,i kao po običaju,nisu bile na stanju. Zatim sam ih kontaktirala putem e-mail(a) ne bi li saznala kada će ih imati. Vrl brzo sam dobila odgovor kada će im stići i pitali su me da li želim da ih rezervišem. Naravno,pošto mi nije bilo od životnog značaja,pristala sam na taj datum isporuke i rekla da mi rezervišu.
To su ispoštovali i četkice su bile kod mene u tom odredjenom vremenskom periodu.
Nakon izvesnog vremena,uradila sam i drugu porudžbinu. Opet na isti način,putem mail-a,pošto ih naravno nisu imali na stanju.
Sve smo se dogovorili kao i prošli put i rezervisali četkice.
Prošlo je više od mesec dana i oni su mi se javli da su mi četkce stigle ali da cena po kojoj sam ih ja naručila,više ne važi zbog promene kursa dolara.
Za mene je to vrlo ne profesionalno,pošto smo se dogovorili po potpuno drugim uslovima.
Odgovorila sam im da mi bez obzira na sve pošalju to što sam naručila ali da mislim da je to vrlo ne korektno sa njihove strane.
Od njih sam dobila vrlo ljubazan mail- "Ne morate kupiti"

I sad razmišljam,hoće li mi i u agenciji gde sam rezervisala letovanje,javiti da mi je aranžman sada duplo skuplji,pošto se euro stalno menja. Neće! Zato što ozbiljno poslovanje nosi i odredjen rizik i ukoliko pripadate takvoj grupi profesionalizma,znaćete i da se nosite na korektan način sa njim i na kraju krajeva,izvinite potrošaču zbog nelagodnosti.

Hoće li se više pojaviti neko kod nas,ko zna normalno da posluje a ne na svaki mogući način da proba da nas odere!?!?

Moram ovu rečenicu naknadno da ubacim,kako bi i čitava ova priča imala svoj završetak.
Dobila sam mail od ljudi sa Makeuplaze.rs da će mi stići četkice ali po staroj ceni!
Zaključak donesite sami...

4 коментара:

  1. Kad je ovo bilo??Ne rece mi za ovo..Bas su bezobrazni!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Juce,kad su mi javili da su mi stigle cetkice i da ce poslati u utorak ali po znatno vecoj ceni. Skroz su bili nekulturni a kada sam dobila mail,ti to ne moras da kupis,zgrozila sam se od bezobrazluka

      Избриши