Странице

понедељак, 23. март 2015.

Shine Killer - Prah za matiranje koze lica Aura Kozmetika

O ovom proizvodu sam razmisljala da li da pisem ili ne. Svi ga hvale a ja sa njim nisam zadovoljna! Ovaj proizvod je transparentan beli prah koji sluzi za matiranje lica.
Iako Aurine proizvode jako volim i mislim da su dobri,sa ovim proizvodom nisam odusevljena.
Ja imam izuzetno masnu kozu lica,tako da se jako brzo prosijam i ne mogu da zamislim svoje sminkanje bez ovakvih proizvoda!
Proizvodjac za ovaj proizvod tvrdi sledece -
1.Trenutno matira kozu lica (tacno,mada za moj ukus ostavlja previse praskast izgled na licu,ali vremenom to nestane)
2.Sprecava isijavanje koze i do 8h (mogu reci i da je to tacno)
3.Da sminka duze traje (mozda)
4.Ublazava izgled bora (nisam primetila)
5.Prekriva sitne nepravilnosti (ni to nisam primetila)
6.Otporan na znojenje (mozda)
I sve bi to bilo ok,jel realno,on radi svoj posao,ali ja imam jedan veliki problem sa njim! Uzasno se slika! Ili ja imam neki specijalan blic,pa se to samo meni desava.
Nisam ljubitelj proizvoda koji se ne slikaju lepo,jel toliko vremena potrosimo na sminkanje i onda sve srecne i zadovoljne izadjemo,misleci da smo lepe,pa nas neko uslika a mi izgledamo kao da smo glavu gurnule u brasno!


On dolazi u plasticnoj kutijici i dobija se 5g proizvoda. Cena mu je pristupacna,oko 500,00 din (ne mogu tacno da se setim koliko sam ga platila)
Posto ja ne volim puno da objasnjavam,jel mislim da slike govore mnogo vise! U fotografijama ispod cu vam demonstrirati,sta se to tacno meni ne svidja i kako to sve izgleda.
Ovo je slikano dok sam okruzena dnevnom svetloscu i sve,manje vise,deluje ok! (osim moje kose ali ona sad nije tema ovog posta)
Zatim sam uzela telefon i otisla u sobu u kojoj nije bilo dnevne svetlosti i dobila sledece slike

Meni se ovo zaista ne svidja! Mozda je to nekom skroz ok,meni ne.
Pritom,moram da naglasim da sam sve ovo ublazila bronzerom i rumenilom!
Kada se sminkam,volim da se osecam sigurno sa onim sto imam na licu i da ne brinem cime i pod kojim svetlom se slikam.
Ovaj post,zaista nije namera da uvredim bilo koga,po najmanje kozmeticku kucu kao sto je AURA, posto je obozavam i dosta njihovih proizvoda koristim na dnevnoj bazi!
Posto se bavim sminkanjem,zaista mi je ne zamislivo da ovo stavim npr.nekoj mladi pa da posle dodje da mi presudi...
Ja ga koristim iskljucivo za svoje potrebe kada znam da se necu slikati,jel mi zaista moju masnu kozu dugo drzi mat!


Kako vas ovaj proizvod sluzi ili imate blic koji nije u svadji sa ovim puderom?



15 коментара:

  1. Strasno, nemam sta da kažem. Srećom pa cu njega da zaobiđem

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da i meni je strasno! Samo kad bi to nekako korigovali,bio bi odlican proizvod!

      Избриши
  2. ju, pa dobro je sto ga nisam kupila, zaista izgleda strasno.Ja sa mineralnim onim nemam ovakav problem :/

    ОдговориИзбриши
  3. Pa kad si ti za razliku od mene pametno izabrala!!! Meni se dopao naziv proizvoda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti neko ima jos taj puder, drugarica, ili bilo ko pa da probas, mozda je do tvog primerka, jer ni ja nisam procitala lose recenzije o njemu, a trudila sam se da ih citam kod nekog ko se stvarno bavi sminkanjem i obraca paznju na najsitnije detalje, eto poput fotkanja sa blicem,sto mnogi ne obracaju paznju kad kupuju :)

      Избриши
    2. Mozda i jeste do mog primerka,ali moje negativno iskustvo sa njim me stvarno odbilo od njega i nekako sam potpuno izgubila interesovanje za njega. Mislim da vecina tih transparentnih pudera ima problem sa tim. Mada i kod nas na trzistu ima slicnih proizvoda koji rade svoj posao a nemam problem sa njima oko slikanja

      Избриши
  4. Ja vec treci trosim.... Bas ga volim...na meni ne izgleda tako uopste... Cak i sedam koleginica na posly su ga kupile na moju preporuku i ne izgleda tako. mozda je stvarno do blica... Na svim mojim insta slikama ga imam na licu. Bas cudn:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam stvarno u cemu je problem! Veruj mi da sam probala sa raznim telefonima da ga slikam,nisam samo sa svojim ali sam na svakom dobila taj efekat brasna.

      Избриши
  5. Анониман24. март 2015. 04:41

    Inace ne volim da komentarisem nista ali cu ovde morati da napravim izuzetak i podelim sa vama moje iskustvo. Ja imam isti problem sa ovim proizvodom. Dugo vremena sam bila ubedjena da nesto samnom nije u redu jer sam na svakoj slici,koju smo pravili u gradu kad izadjemo, bila bleda kao krpa.
    Slucajno sam sliku pokazala prijatelju koji je profesionalni fotograf. Kao iz topa me je rekao: "Promeni puder!"

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман25. март 2015. 01:29

    Ovaj puder ti nije photo-friendly. Isti problem ima i Make Up Forever High definition powder (Aurin se smatra za njegov duplikat, i jeste samo za mnogo manje novca), guglaj slike poznatih licnosti koje su imale isti problem, Nikol Kidman, Eva Longoria i ostale :-)
    Prosto ne ide uz blic i nemoj da ga stavljas kada znas da ce biti fotkanja. Takav je i nema tu problema u tebi ili u primerku, jednostavno je sastav takav. Jednostavno nadji neki koji je photo-friendly za tu varijantu i to je jedino resenje :-)
    Mnogo pozdrava, Alekta*

    ОдговориИзбриши
  7. Da,znam...ali sam pomislila,sta je to kod mene,posto se druge devojke nisu zalile na taj problem.

    ОдговориИзбриши
  8. :) e baš ću da recenziram kako meni stoji. Ja stavim sa velikom "fluffy" blush brush, i to je to predjem celo lice.. ne ostane nista vidljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha,pa sto se ti iznervira tako? To je samo moje iskustvo sa njim,nije mi namera da nekog iznerviram. Cekamo mi i neke druge pudere! Sve je to samo sminka,nekom pase,nekom ne.

      Избриши
  9. I meni se to desavalo dok sam ga korstila, i sve je ok dok se ne ukljuci blic, i isti problem imam sa Essence- ovim mat puderom, pa mozete i njega da zaobidjete, ukoliko ne planirate da idete na maskenbal :)

    ОдговориИзбриши